>
facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Tempat Che ta Simpan Baju Raya TERLAJAK BANYAK ini Buat Korang TERNGANGA!!

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--
Tempat Che ta Simpan Baju Raya TERLAJAK BANYAK ini Buat Korang TERNGANGA!! | Wah!!! Boleh tahan juga banyak baju raya Che ta, Zain Saidin dan Aaisyah ni.

Tempat Che ta Simpan Baju Raya TERLAJAK BANYAK ini Buat Korang TERNGANGA!!

Kalau sebelum ini, Che ta pernah memaklumkan yang telah menempah 60 pasang baju raya untuk tujuan menghadiri rumah terbuka di hari raya nanti.

Hari ini, Che ta memaklumkan yang dia terpaksa menyewa sebuah kondo khas untuk menempatkan baju raya tersebut. Dasyat kan?

Saya terpaksa sewa sebuah kondo lain untuk tempatkan baju-baju kami sekeluarga memandangkan tiada ruang untuk menyimpan koleksi pakaian yang ada. Maklumlah saya sudah berada di dalam industri hiburan agak lama. Bukan tidak mahu menjual atau lelong baju-baju itu tetapi agak susah sebab ada peminat yang pernah beli beritahu saiz baju terlalu kecil.
Kondo yang saya sewa itu terletak dekat sahaja dengan rumah saya. Hanya beberapa kilometer. Jadi, mudahlah untuk saya singgah pada bila-bila masa untuk dapatkan baju yang ingin dipakai
Baju Aaisyah sahaja sudah memerlukan empat pintu almari untuk menyimpannya. Apa tidaknya, selain saya dan Zain yang belikan baju-baju Aaisyah, dia juga dapat banyak tajaan daripada pelbagai jenama pakaian. Tidak cukup dengan itu, peminat-peminat juga ramai yang hantarkan hadiah. Sebab terlalu banyak, ada baju yang tidak sempat diulang pakai. Pakai sekali sahaja

Seriusly, memang terlajak kaya dah ni.

1 Response to "Tempat Che ta Simpan Baju Raya TERLAJAK BANYAK ini Buat Korang TERNGANGA!!"

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete