>
facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close
loading...

(WANITA WAJIB BACA) Pengakuan Sebenar Dan Berani Pengguna BIO ESSENCE

--Letakan kode unit adsense hasil parse disini--
Sabtu lepas aku menambah lagi koleksi produk Bio Essence.. Yang sempat aku rembat lepas bayar ada Bio Essence Bio Energy Snail Repair & smooth cream. Menjadikan jumlahnya sebanyak 5 produk dari bio essence aku ada sekarang. 


Pencuci muka jer dah dua aku ada. Selebihnya Tanaka White double whitening cream bio essence & Moisturizing + sunblock sekali.

Macam biasa la.. lepas tambah koleksi harus upload untuk share dengan orang lain. Sebab ada pengaruh produk ni. Tak dinafikan bio essence memang bagus.. Jarang dengar bagi kesan buruk pada kulit. 


Apa jenis produk dia setakat ni memang serasi dengan kulit sensitif aku ni. Diakui kebaikkannya oleh mereka2 yang menggunakannya.

Yang ada masalah jerawat & parut tu boleh la try produk SNAIL dari bio essence ni sebab aku baca testimoni dari seorang blogger.. memang membantu menyelesaikan masalah jerawat & parut dia. 

Aku baru je try Snail cream ni sabtu lepas.. Hari ni baru masuk hari ke 3 aku guna.. So far so good & testimoni nantilah tunggu seminggu dua lagi yer.

Produk dia mungkin ada yang kata mahal sebab aku akui harga cream2 dia pun kalau tak offer semua harga dalam RM50++ tapi aku beli semua masa offer... Tanaka White Double whitening harga asal tak silap dekat RM70 tapi sebab offer aku beli dalam RM48+++, Snail Repair & smooth cream harga asal RM99++ tapi aku beli offer RM69++, snail cleanser RM24++ & miracle Bio water Cleanser aku beli masa offer RM19++. 

Moisturizing dia dalam RM20++ kot. Tapi aku tak beli sekaligus semua.. aku beli satu dua dalam satu masa. Aku tak beli set.. aku beli yang mana aku rasa nak pakai jer. 

Tapi cream dia aku rasa tahan lebih dari sebulan & packaging dia pun cantik. Nampak kelas jer botol2 dia tu. Harus la.. appearance tu penting jugak tau selain kualiti & kuantiti.. ye dak. 

Lagipun produk bio essence ni senang di beli kat luar.. supermarket pun ada jual. Atau selalu aku beli kat guardian.. nak kumpul setem guardian katanya. hahahaha. Kalau korang beli cream2 yang harga dalam RM40++ kat online pun campur kos pos dah lebih kurang je kan beli salah satu cream Bio essence. 

Kadang2 mentaliti pembeli ni even RM40 tahan sebulan jer dia anggap murah dari RM70 tahan 3 bulan. Tanaka White Night Cream tu pun dok banyak lagi even dah sebulan aku guna. So, bagi aku tak mahal melampau la bio essence sebab tahan lebih dari sebulan.

Setakat hari ni aku pakai produk bio essence.. Yup kulit makin cerah, jerawat semua dah kecut & parut jerawat makin pudar even masih perlu treatment lagi. 

Sebenarnya aku ambil planning pills, baru tukar yang jenama lain so maybe ganggu sikit hormon menyebabkan jerawat tumbuh bagai di baja. Luar biasa banyak pulak tumbuhnya.. Tapi Alhamdulillah.. sekarang makin ok dah sikit

Sumber

2 Responses to "(WANITA WAJIB BACA) Pengakuan Sebenar Dan Berani Pengguna BIO ESSENCE"

  1. Salam sis .. masih guna produk bio essence lagi ke ? Sy sampai skrg masih gunakan produk ni lagi .. mmg puas hati tp bertambah puas hati sb dpt beli semua produk keluaran bio essence ni murah dr mana2 tempat sb suami sy bekerja kt manufacturing bio essence ni.. so dptlah harga staf yg sgt berbaloi.. hihi .. em klu sis nak dptkan harga staf, pm lah sy .. boleh sy tolong . 017-3919614

    ReplyDelete
  2. Hello..sesiapa yg nak beli bio essence snail set boleh hubungi saya di 012 2176378...set baru...nak let go untuk RM 140 sebab dah mula guna skin care lain...thank you blogger...😊

    ReplyDelete